\
Go Back   RightScale Forums > RightScale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-30-2012, 03:03 AM
ChrisAllison ChrisAllison is offline
Junior Member
Fog
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Default howto change security groups

Hello,
Please tell me where, in your interface, I can add a security group to my server.

Your docs state this:
Quote:
"Servers

Provided that a server is not running, you can edit its security groups by opening its properties and clicking Edit. In the "Server Details" screen that displays, use the "Security Group(s)" drop-down list to select a security group to assign to the server, or click the New button to create a new security group for the server."
Ok, so I go to my server. I do not see a properties tab. I see:

Quote:
" Info
Scripts
Inputs
Volumes
Alerts
Changes
History
"
tabs and
Quote:
" Edit
Clone
Move
Launch"
buttons

the only tab page with an edit button is the Inputs page, but security groups do not appear there.

I want you to know how annoying this is. I want you to know how restrained I am trying to be. You already know what I think of your interface. This is just proving it. Your documents do not reflect the interface. I do not want to keep running to you like some snotty nosed little kid everytime I cannot do something in this, in my opinion, poorly designed interface. I have asked you, in every event that I have come into contact with you to force your interface designers to use it for at least a week.

Please tell me where, in your interface, I can add a security group to my server.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-30-2012, 03:58 AM
kramfs kramfs is offline
moderator
Fog
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default

Hello Chris,

Once you got the basic, it will be smooth sailing..

Here's how you can change security group for a server/server template:

1. In the Deployment, under the "Servers" tab, click on the name of the server (Nickname)
2. Once you are inside the Server info, click on the Edit button just below the server name. This way you are editing the server detail and not the specific component that make up the server
3. Finally, once inside the server detail you have the option to change the Security Group. Don't forget to save/confirm for the change to take effect.
Cheers,
Rudel
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:32 PM.